dimecres, 1 de maig del 2013

Setmana del 29 al 12 de Maig

Bé nois aquest últim bloc de continguts recollirà els problemes originats per l'activitat humana sobre la biosfera, per això que es treballaran: la pèrdua de biodiversitat, la destrucció dels boscos i la desertització.

Per analitzar els diferents impactes de l'activitat humana se us proposa un conjunt d'activitats que caldrà que lliureu en format paper el dia 13 de Maig el grup de 1r B i el 14 de Maig el 1r A. Per altra banda, caldrà que feu diferents entrades al bloc que portaran per títol general : L'activitat humana sobre la biosfera i com a subtítols: la pèrdua de biodiversitat, la destrucció dels boscos i la desertització.

En els diferents subapartats caldrà que feu una reflexió de la feina feta en les activitats sobre les diferents problemàtiques plantejades. Estaria bé penjar algun vídeo que faci referència a la temàtica que comenteu, o bé un enllaç a una pàgina, web, diari que tracti el tema, és a dir, feu diferents entrades que engresquin a companys de la classe o de l'altre aula i que puguin valorar de forma positiva el vostre esforç (ara imagino que ja us he ensenyat que els blocs són útils si els mireu i compartiu opinions amb altres membres-companys o persones amb blocs del vostre interès).

Ànims i a treballar !!!!

6 comentaris:

  1. Hem arreglat tot el que ens vas comentar al nostre bloc. T'ho em subratllat perquè així vegis la diferència.

    ResponElimina
  2. maria ja hem arreglat tots els errors que ens havies indicat al blog. esperem que ara estigui molt millor. :)

    ResponElimina
  3. Maria, ja hem arreglat tot el que ens havies dit.

    Mireia Martí, Hajar Boujtat, Florencia Cardús.

    ResponElimina