dimecres, 1 de maig del 2013

Setmana del 13 al 19 de Maig







Tots els membres del grup heu d'organitzar com ho fareu i què voleu dir al reportatge. La durada d'aquest ha d'aquest ha de ser d'un màxim de 10 minuts. Un cop decidit com el fareu (encarregat de gravar, el reporter, el muntador del reportatge fent servir un programa informàtic, el guionista o encarregat de controlar el que ha de sortir al reportatge..) ja podeu fer el vostre reportatge.

Recordeu que el reportatge que heu d'elaborar ha de respondre a les qüestions abans exposades.

10 comentaris:

  1. Hola Maria! Som el grup de l'Hajar, Ruth, Mireia i Florencia, volíem comunicar-te que ja hem modificat els errors que ens havies indicat.
    Gràcies. http://ciencies2013medi.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Hola Maria, abans de començar la nova activitat ens agradaria fer-te saber que ja hem retocat els petits assumptes que ens havies comentat. Dóna un cop d'ull quan puguis al blog, que li hem donat un altre aspecte! Gràcies!

    http://sectorsud.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Maria, en aquests moments el nostre vídeo s'està penjant i no sabem si a les 11 estarà penjat, ja que pesa molt!

    http://cienciesvitals.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. http://www.youtube.com/watch?v=xp_nUpWegIY

      Aquest és el nostre reportatge! Seguim sense poder pujar-lo al bloc, però al youtube ja hi és! De totes maneres t'hem respost al nostre bloc amb el link :)

      Elimina
  4. Maria, el nostre grup portem tota la tarda intentant pujar el video pero no es carrega, el guió ja està posat. Si es puja a partir de les 12 conta com entregat? Ens ocupa 11 minuts i està fet amb el moviemaker per això tarda tant en carregar-se.
    Hajar, Mireia Martí i Florència

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que quan es guarda d'aquest programa tarda molt, i ens ha ocupat unes dues hores per guardar-se, i per pujar-se tarda també.

      Elimina
  5. Maria, et volem informar que finalment el nostre reportatge ja ha estat penjat. (Fins ara no hi ha hagut manera, pesava massa i hem recorregut al youtube.) Sentim moltissim el retras, no tornarà a passar! El podràs trobar a la nova pàgina que hem obert pel vídeo!

    Gràcies:)

    ResponElimina
  6. Maria ja hem pogut penjar el vídeo, l'únic que de la manera que l'hem penjat creiem que no es pot posar pantalla complerta, però ja està a la nostre pàgina "per reflexionar sobre la desertització"

    ResponElimina